top of page
BACK.png

Varför välja Avista Time?

A woman working in the service industry.jpg

Enkelt att komma igång

Tillsammans hjälps vi åt att sätta upp systemet efter era processer och rutiner. Med enkla och automatiserade importrutiner kommer ni snabbt igång för att skapa verksamhetsnytta.

20år

Lång erfarenhet

Avista har hjälpt serviceorganisationer i över 20 års tid med mobila molntjänster.

Snabb ROI

Ni kan snabbt se att investeringen i ett mobilt digitalt arbetssätt både kvalitetssäkrar och ger ekonomisk besparing.

A happy manager working from home.jpg

Minimal administration

Plattformen är utvecklad i samarbete med ett flertal branschledande konsulter och organisationer. Vi har utgått ifrån branschens behov och utmaningar för att utveckla en användarvänlig, flexibel och stabil plattform som kräver minimalt underhåll.

Nyckeltalsrapporter

I takt med att nyckeltal blir mer avtals- och affärsdrivna, finns färdiga rapporter och nyckeltal. Via Avista BI & Report Manager kan ni ta fram egna nyckeltal och rapporter.

A hand holding up a phone with important information.jpg
A large amount of secure computer servers.jpg

Trygghet

Avista har lagt ut driften av serverna till en professionell driftpartner. Vi har levererat mobila molntjänster i över 20 års tid. Driften finns på olika orter i Sverige.

Nära till support

Avista älskar att hjälpa till att underlätta er vardag. För oss är det en självklarhet att hjälpa er med de behov och utmaningar ni har. Hos oss får du personlig service!

A large support team helping customers

Fair Play för alla parter

För oss är det viktigt att alla parter hjälps åt för få ett långsiktigt och hållbart samarbete. Där alla parter har goda förutsättningar för att göra ett bra arbete.

A badge stating fair play
bottom of page